Een trampoline voor in de tuin

Een trampoline voor in de tuin

De Etan trampoline is een degelijke trampoline die zorgt voor veiligheid, kwaliteit en speelplezier. Dit kunnen ze garanderen doordat Etan sinds 1988 trampolines maakt met hoogstaande materialen. Zowel het materiaal en de ervaring die Etan heeft in het ontwikkelen van trampolines draagt bij aan de kwaliteit.

Etan heeft diverse trampolines ontwikkeld en er zijn ook een heel aantal modellen op de markt gebracht. Elk model heeft specifieke eigenschappen en kenmerken.

  • Etan Classic trampoline
  • Etan Hi-Flyer trampoline
  • Etan Premium silver trampoline
  • Etan Premium Gold trampoline
  • Etan Premium Platina trampoline
  • Etan Inground trampoline

Het basis model is de Etan Classis trampoline. U kunt alsnog een keuze maken voor wel of geen vangnet en de doorsnede van de trampoline. Deze trampoline is het goedkopere sigment van Etan. Daarnaast heeft Etan de Hi-flyer modellen. Dit zijn trampolines met een degelijke vering en een prima beschremrand. Qua prijs is deze trampoline de middenklasse. De Silver, Gold en Platina trampolines zijn oplopend in kwaliteit en prijs. De kwaliteit duidt zich vooral aan de breedte van de beschermingsrand rondom de trampoline. Het Etan Inground model spreekt voor zich. Dit zijn uitsluitend trampolines die worden ingegraven.

Binnen elke lijn van de trampoline kunnen er heel wat keuzes gemaakt worden. U kiest zelf de vorm, welke doorsnede de trampoline heeft, of de trampoline op de grond staat of wordt ingegraven en of u er al dan niet een vangnet om heen wilt. U mag zelf de keuzes maken om zo tot een trampoline te komen die helemaal bij u past. Zoekt u vieiligheid, kwaliteit en speelplezier? Etan kunt het u allemaal bieden in het uitgebreide assortiment trampolines. Neem snel een kijkje op de website en zoek een model dat bij u en uw kinderen past!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *