Gezellig schemeren

Gezellig schemeren

Soms kan het felle licht van een grote lamp heel onprettig aanvoelen. Het zachte licht van een paar schemerlampen is dan een stuk beter. Het warme licht van deze lampen geeft ook eens meer sfeer. Bovendien kun je de hoeveelheid licht vaak zelf instellen omdat deze lampen dimbaar zijn. Je kunt bijvoorbeeld wat meer licht gebruiken bij het lezen maar als je bijvoorbeeld op de bank een film gaat kijken dan kun je de schemerlampen weer wat dimmen. Op sommige momenten is het misschien zo dat je de grote lamp niet eens meer aan gaat doen omdat het zo gezellig schemeren is.

Gezellig schemeren met sfeervol warm licht

Als het s’avonds donker wordt dan kun je er voor kiezen om overal de grote lampen of spots aan te doen. Maar wil je wat meer sfeer en heb je eigenlijk niet eens zoveel licht nodig gebruik dan een staande schemerlamp. Deze geeft genoeg licht en is daarnaast ook nog een stuk energiezuiniger dan de andere verlichting. Daarnaast helpt het warme licht van een schemerlamp je ook om echt te ontspannen. Dit komt vooral omdat dit licht wat rustiger overkomt en zeker niet zo fel overkomt als het licht van een ander soort lamp. Ook schemerlampen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten maten en stijlen. Er is altijd wel een lamp te vinden die perfect past bij de inrichting van je huis. Als je wil weten wat de mogelijkheden zijn of hoe groot het aanbod is kijk dan eens een keer op de site van Directlampen.nl. Hier vind je een uitgebreide assortiment aan mooie en dimbare lampen in allerlei soorten en maten.

houten-tafellamp-2

Gezellig schemeren met energiezuinige lampen

Gezellig schemeren met een klein schemerlampje is niet alleen heel gezellig en sfeervol.Het helpt ook om de energie rekening iets te verlagen. Het maakt echt wel een verschil of je heel de avond een grote lamp aandoet of voor het licht van een schemerlampje kiest. Op jaarbasis bespaar je dan toch weer wat. Zonder dat je op comfort gezelligheid of sfeer moet inleveren. Probeer daarom ook eens gezellig te gaan schemeren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *